Sonicbox - 網上大型綜藝直播平台 【火熱招募中】
價格: 參閱廣告詳情
刊登: Docler Holding (Docler) 聯絡人: Martin Tse
聯絡電話: 5180 1735 (主) / 5180 1711 (副)
地址: 香港銅鑼灣謝斐道535號Tower 535 18樓
編號: 99715
日期: 2016-11-18
查看: 1402

自問有性格、唔怕醜、多才多藝、玩得又吹得,最鍾意喺鏡頭面前表現自己,成日搞到人見到你就笑?你就係我哋要搵嘅人喇!我哋搵緊出色嘅 VJ/網絡主播,喺我哋嘅網絡平台上開創屬於自己嘅精彩直播節目!夠膽你就嚟!

 

係咪你?

- 覺得自己外形根本就係食娛樂圈嗰行飯,唔怕辛苦又夠曬搏?

- 想人識你又想識人?又想創一番事業?

- 活力無限兼鍾意對住鏡頭講講唱唱,又或者娛樂細胞爆登,出世就係為咗娛樂大家

- 覺得自己身懷絕技,但唔單只想俾全世界睇到,更想同粉絲互動分享

- 多才多藝得嚟又想努力得到認同,賺取演藝報酬

- 你有無限演藝潛力又苦無用武之地,識玩live又識氹人笑,仲可以玩棟篤笑。一句講曬,你係有料又唔怕俾人知

 

我哋…

營運唔同網絡平台有超過15年經驗,宜家大力發展緊綜合娛樂串流平台 SonicBox。

 

點解你要嚟?

- 無得輸:我哋有曬所有所需設備去幫你做個高質直播

- 教埋你點玩,你一直播就有錢收,咪當我哋投資落你度建立人你自己嘅直播台囉!