康寶萊保健減肥產品
價格: 參閱廣告詳情
刊登: 康寶萊營養產品公司 (lee2000) 聯絡人: Mr. Lee
聯絡電話: 34828973 (主) / 62885815 (副)
地址: 九龍油麻地彌敦道494-496號晉利商業大廈8字樓
編號: 64148
日期: 2011-12-29
查看: 1569

 

太太Lily Lin使用燃脂美®佳能蛋白質粉和營養蛋白素首個月便已成功增重8磅,8個月共增重15磅。睡眠質素得到顯著的提升,腸胃、鼻竇炎及黑眼圈等問題亦得到改善,比以前更精神! 

而先生Edmund使用燃脂美®佳能蛋白質粉和營養蛋白素第1個月便減重12磅,5個月共減掉40磅,成功改善了鼻鼾、鼻敏感及腸胃等問題。感謝康寶萊帶給我們最好的禮物! 

Lily Lin Edmund Tai

 

 

減肥方法你要知~

 

減肥一定要用健康的方法, 才會瘦得健康&不會反彈!!!

其實肥主要成因是卡路里吸收比身體需要多,

人體每累積3,500個卡路里就會多一磅脂肪 

但人體機能每日最少要吸收800-1000卡路里 

所以減肥要注意卡路里吸收和消耗,

要切記低熱量、均衡營養飲食、再配合規律運動,

先至會成功又不會反彈

如果呢次係你最後一次渦肥, 你會選擇咩方法幫自己呢?

等我介紹你用一隻產品啦!

減肥唔係一件好難既事,最緊要係你選擇咩方式做架姐!

好多人覺得減肥就等於減左脂肪,work!

我自己之前都咁諗

想唔想又健康又唔返彈,又唔洗做運動都減到肥?

營養代餐就係咁簡單就可以做到!

朋友介紹我飲左一隻代餐飲品;叫做[營養蛋白素] 唔同一般市面上既減肥產品等等..我用左一個禮拜就減左3, 一個月瘦8-10磅 同埋上身, , 大脾都瘦好多寸~

用代餐減肥係以幫助體重管理而改善健康,並唔係減去脂肪咁簡單!

我係呢個網搵到佢地架!

一定要試下,肯定幫到你!

價錢唔算貴, 普通學生都可以應付~

營養代餐已被美國食物及藥物管理局(FDA)及世界衛生組織(WHO)

認定為最健康及有效的減肥方法。

了解成功減肥既方式, click 入去睇~

 

http://ecfit.kfhk.net

( 聯絡佢丫)

 

 

康寶萊著重的是營養健康,我們可以為您提供免費身體健康營養測試,專門為您的個人體型及身體狀況而度身訂造一套計劃,能為您提供均衡的營養,助您有效而健康地擁有美麗的身段,增強免疫力,還可解決暗瘡、皮膚、呼吸、心臟等健康的問題!我們還有兩位專業醫學顧問-Chris Lee & Rico Yau可以解答醫學查詢,Chris Lee & Rico Yau都一樣有使用我們公司的營養蛋白素和其他保健產品有十年以上,保證此公司產品絕對放心食用!Rico Yau更加是香港藥物及毒物管理局委員,負責監察市面出售的藥品,保健產品有沒有申領衛生署發出的牌照和定期測試產品是否合格安全,絕對是信心的保證!

為慶祝2009年足球先生美斯成為 康寶萊 代言人及康寶萊成為巴塞隆拿足球隊指定營養公司,現凡購買滿500元,可獲贈價值$175/$130元的禮品

  

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=EWpy9APVSPw&feature=related 【感動力─台灣賀寶芙(康寶萊Herbalife)改變世界的力量】媒體報導

 

http://www.youtube.com/watch?v=PxuiD5EOSvw&feature=related 賀寶芙(康寶萊Herbalife)科學實驗室之旅

 

http://www.youtube.com/watch?v=q9goszwwN5w&feature=related 台灣歌手梁文音減肥見證(康寶萊-賀寶芙<台灣譯法>)

 

http://www.youtube.com/watch?v=ONB80VHm7L0&feature=related 台灣歌手伍思凱在2010賀寶芙(康寶萊Herbelife)風尚之旅星光演唱會現場見證,他說每天早上大罐配小罐

 

http://www.youtube.com/watch?v=kOZCXKercoI&feature=related  為什麼選賀寶芙(康寶萊Herbalife)

 

http://www.youtube.com/watch?v=Dj95ehvCq5c&feature=related  全球人士使用康寶萊產品效果見證

 

 http://www.youtube.com/watch?v=S5t0v_oR8QU&feature=related  使用賀寶芙(康寶萊Herbalife)保養品的人士效果見證