宴會化妝set頭服務2020 尖沙咀化妝上門晚宴化妝set頭
價格: $380
聯絡電話: 94673071 (主)
編號: 9320
日期: 2011-04-21
查看: 54866

預約/查詢:  Whatsapp 94673071

具有豐富廣告、新娘及宴會化妝經驗,具國際化妝師資格的化妝造型師為您提供貼心的化妝及頭髮造型服務,展現個人風格。

選用化妝品 包括 Covermark NarsShu Uemura Make Up For Ever、RMK  


2020 日妝/ 晚宴/姊妹化妝set頭服務(尖沙咀區)

1人 $500/位

2人 $450/位

3人 $420/位

4人or above $380/位

 

.

 

2020 日妝/ 晚宴/姊妹化妝set頭服務(上門服務,另加單程的士)

1人 $700/位

2人 $450/位

3人 $430/位

4人or above $420/位

 

 

 2019新娘化妝set頭服務

新娘註冊/出門/晚宴化妝Set頭服務(11)....$1600 (到店)/ $1800 (上門 包括優質假眼睫毛,免費借用頭飾及假髮、全新粉樸、定妝安瓶。

新娘早、晚 (22髮型).....$3280 包括優質假眼睫毛,免費借用頭飾及假髮、全新粉樸、定妝安瓶   ,送伴娘化妝髮型一次。 

新娘跟全晚(不限造型).....$4880  包括優質假眼睫毛,免費借用頭飾及假髮、全新粉樸、定妝安瓶   ,送伴娘化妝髮型一次。

新娘早1次加跟全晚(不限造型).....$6880 包括優質假眼睫毛,免費借用頭飾及假髮、全新粉樸、定妝安瓶 送伴娘化妝髮型一次。

  

*新娘試妝費$500,如即時落實Booking可回扣
*化妝booking如上門服務一律需加收單程的士費(九龍城起錶)。
*預約/查詢. 請whatsapp 94673071。

★★★ 特別鳴謝以下客人提供之評價 ★★★:  

評估分數為: 正面  ,評分的買家為: vitasoy007 (6)   上門新娘註冊化妝服務一妝一頭 清新自然 可安排上門試妝 ($買家給予賣家一個「 正面 」的評估分數。 意見︰準時,服務好. A

評估分數為: 正面  ,評分的買家為: tiramisu_yg (132)  
   
買家給予賣家一個「 正面 」的評估分數。

意見︰非常nice 專業的化妝師呀,個妝化得好靚呀!遲d有時間學化妝再email你呀,thanks ^___^!

評估分數為: 正面  ,評分的買家為: white_miumiu (34)  
   
買家給予賣家一個「 正面 」的評估分數。
意見︰是一位專業,準時,可靠兼有耐性的化妝師,超值的服務,下次一定再搵你幫手,100%值得推薦!!! 
 
評估分數為: 正面  ,評分的買家為: suet0916 (46)  
   
買家給予賣家一個「 正面 」的評估分數。
意見︰你化妝好叻呀,幫我化得非常好呀,幫我set個頭又好靚,下次一定搵返你化呀,thanks! 
評估分數為: 正面  ,評分的買家為: qoochow2004 (1)  
   
買家給予賣家一個「 正面 」的評估分數。

意見︰我同我個朋友都好鍾意當日化妝服務,又同我地傾計,幫我遮心口D粒粒,仲注意埋我落妝既細節 

 

評價為: 正面  ,評價人(買家): yansand2002  (9)    
     
買家滿意度: [正面] !
意見︰ 很明白客人需要的化妝師而且做到我想要自然不太澧妝的效果,還解答了我很多化妝上的問題.謝謝你!

 

評估分數為: 正面  ,評分的買家為: pjcericayu (-)  
   
買家給予賣家一個「 正面 」的評估分數。
意見︰Thanks. 個妝自然得黎好高貴, haha fit 晒! 同埋影d 相唔會影到塊面白晒, 好自然! 返到屋企都唔係好捨得落妝tim! 下次再搵你! 

 

評價為: 正面  ,評價人(買家): navybluelam  (19)    
化妝服務連Set頭旺角區可上門(日妝 晚妝 宴會 婚宴 伴娘 姊妹 外影 畢業)     
買家滿意度: [正面] !
意見︰ 化得超正~當晚我拿了很多電話,謝謝^v^ Keep Contact! 

 

評價為: 正面  ,評價人(買家): vivianliwaiwai  (25)  
個人化妝班(單對單教) 1堂 $250 學化妝 歡迎大專生 中學生 OL     
買家滿意度: [正面] !
意見︰ 完全了解到一個薄妝應有的份量,非常謝謝指導;不久將來再向你請教呢~~ 很nice 很爽快的導師!!! 

 

問題91
fi_ling88 (21): 哈佬!我係尋日約左你四點化妝set頭個個呀。尋晚好多人贊你set既頭靚呀,真係好多謝你,我咁大個女都係第一次覺得自己原來可以變得咁靚架!我去完旅行返黎再搵你學化妝啦!再次多謝你!^^

問題 304 taniaho188 (150): 謝謝你,你教得好好呀,十分專業,化妝知識豐富,講解清晰細心,用心教學,了解我既皮膚狀況,用既化妝品都係大牌子,用得安心,(因為31/12 booking full哂,幫襯過另一個拍賣場化日妝,所用既化妝品係不知名,仲攪到我生粒粒),You are nice girl~十分爽朗~~A 問題 402 banbanlmf (3): 多謝妳2月19日幫我和媽媽及小朋友化粧 set頭,當日好多人贊妳幫我化粧好靚,多謝妳!其實我係剛剛成?#92;減去30磅,好多謝妳幫我化到咁靚,好多親戚朋友都唔認得我。當日因我趕住走沒有好好招待真的不好意思。夏天我會在約妳教我化粧。真的多謝妳 

 

問題 329
michelleyipngakwan (2): 謝謝你18/01那天耐心的教導我,令我掌握了不少化妝技巧.如我的朋友須要學化妝/須要化妝,我必定推介你. 真的誠心感謝你那天耐心,用心以及專業的教導. Thanks

 

 

問題 507
lb01531377 (3): 今日真係好多謝你肯教我呢個懵人~~個妝真係化得幾好,我會俾心機去練習你今日教我既化妝技巧。你真係好專業同埋好nice,好多謝你用心咁講解D化妝知識俾我聽同幫左我咁多...我會考完之後實會再搵你上堂教我更多化妝同set頭既技巧,thx a lot^^
問題 577

backup113hk (9): hi, 我係尋晚在樂富做姊妹果個呀~~(Smoky eyes), 我D 姊妹個個都好開心呀.....你化妝技術真係好掂, 好專業, 好細心, 令我同班姊妹過左一晚難忘既晚宴, 有機會我會再搵你幫我架~ THANKS~ ~_^

 

問題57
francesema (85): 我係星期二(9/5)朝早去你o個度學化妝ge女仔, 謝謝你, 你教得好pro呀~ o個日你教我化的"小"smokey eyes, 我去食飯時我的朋友都話襯到我對眼好靚, reli thx~ 今日我要化妝做野, 我跟你教的方法搽eye shadow, 個妝自然左好多~ 如果遲d我再學化妝一定會再搵你~ ^__________^

 

問題55
yanihome (74):  the night before was wonderful and we like your make up so much* i hope we can meet again in the near future* thanks* (i am yan) ha* you are excellent and efficient~ we really had a good time* thanks again*

 

問題64
kennedyping (): 今日個妝真係化得好令,你好有心機,我個攝影師讚左好多次,如果有機會?#92;都想搵你化model,可否留電話及e-mail給他?代你回覆我才給他

 

 

問題70
laikitang (6): hihi!!多謝晒你啊...你尋日幫我set果個頭...個個都話好襯我好靚啊...仲有個妝...雖然去到好多人都化得極濃...但反而好多人讚我個妝最自然...眼果到化得好靚好sharp...!!!我真係好開心啊...另外...背部同心口完全無人知我用化妝品遮左....仲話我個皮膚做咩白左同靚左...一d豆豆都無....超開心啊...我下次有類似既活動都會搵返你家啦...多謝晒你啊!!

 

問題64
yannie62121 (): hihi*  o個日真係thz哦~ 我地個個都好滿意.. 覺得好令令!!哈... thz丫* 而且覺得你好nice~好好人呀!!! kaa.. 遲d1定再搵你學化妝~*U*  

 

問題8
smarties_law (14): 我係13/6 朝早到你家學化妝的那個路痴呀!!多謝你今日教我化妝, 個妝好靚好自然呀,你真係好細心, 我學到好多呀。雖然我未練得熟,唔能夠好似你對「魔術手」化得咁靚,但我會繼續練習架,謝謝你!

 

題10

aileenychan (7): 我上個星期跟你學過化妝架, 想話你教得好好呀~ 很細心有耐性, 會因應我的面型同皮膚去教, D 化妝STEPS 又解釋得很清楚, 跟你學得很開心呀, 而且你用的化妝品都係名牌, 一次過可以試到咁多正野真好! 如果我有朋友同事想學化妝一定recommend你!

 

問題17
candyming1106 (12): hi hi i am candyming1106.....Joey a~ you taught me make-up@18/8pm!! you are so nice and taught very well!!a my boy-friend said i am very beautiful and it looks natural!!i will practice more!!i still want to learn moreof eyes' make-up!i will book another lession later!! see you later!! my make-up can keep to night!thanks!

 

問題45
bigkitty83 (55): 唔該晒丫,你整得好靚,又好準時,下次一定再搵你...  
 

 

問題440
yanyan_lolita (91) : HI..我係18號搵你化妝個個呀...個個人都話你個頭SET得好令...THX你呀...^^..好滿意呀...^^有機會既..我會再搵你...比你MSN我得MA??  

 

Email : pluk_99@yahoo.com   (Estella 陸)

預約電話: 94673071 (可whatsapp)

網址: www.fotop.net/estellamakeup

Instagram : estellamakeup_hk